666 Soarele Negru - Partea I de Anonim publicat la 23.10.2014
666 Soarele Negru
     Inca de la bun inceput, crestinismul nu a fost decât un program.
Planul acestui program este de a distruge rasa Ariana - rasa alba (descendentii Zeului nostru "Satan),- folosind puterile oculte si eventual transformarea celor ramasi in sclavi, avindu-i pe evrei in control total. Evreii au folosit magia neagra impotriva Gentililor, care nu au avut puterea de a se apara, timp de secole intregi.
Aceasta cunostinta a fost eliminata din rindul Rasei Ariene prin forta si in mod sistematic, prin intermediul "Inchizitiei, unde preotii arieni si liderii spirituali (cum a fost cazul druizilor si a multor altora) au fost torturati pina la moarte si ucisi in masa.
Rasa Alba a avut cel mai mult de suferit cu "vinatoarea vrajitoarelor, in cadrul careia sate intregi au fost distruse aproape complet in Europa, mai ales in Germania.
Parca ni se limpezeste putin din ce pricina conduc "germanii" lumea. Intrebarea e care germani? Se lamureste si intrebarea cum de sunt jidanii peste tot in frunte. Folosesc cuvintul jidan pentru ca cel de evreu este deja rastalmacit. Se tot indigneaza ei elegant ca sunt jicniti. Stati linistiti. Nu pot fi jicniti sub nici o forma. SUNT SUB ORICE CRITICA!
     Oricine dintre Neamuri care in mod eronat crede sau argumenteaza ca evreii nu sunt o rasa distincta, are nevoie de o serioasa revizuire asupra realitatii.
Genele reptilienilor evrei sunt transmise numai prin mama. Evreii ortodocsi recunosc evreii in mod legitim numai daca acestia sunt nascuti dintr-o mama evreica.
Asta este copii. Vedeti, se recunoaste oficial, adica de ei. In laboratoare se lucreaza cu material matern. Pe ei nu-i intereseaza eventualul suflet care ar intra in acel trup, un fraier in plus. Chiar in povestea pe care ne-o vinde noua ca sfinta ne spune despre ce faceau femeile lor. Cititi cu mai multa atentie acum cind mai stiti cite ceva.
     Evreii intorc cutitul in rana. Timp de secole ne-au avut proprii nostri oameni la dispozitie, facindu-le munca distructiva impotriva rasei noastre. Crestinismul a fost unul dintre cele mai letale si de amploare programe si una dintre cele mai formidabile unelte pentru indeplinirea acestui plan.
Priveste in jurul tau: crestinismul este promovat peste tot. Trilioane si trilioane de dolari, energie psihica si efort au fost puse in fortarea acestei minciuni asupra publicului fara aparare.
     Adevarul a fost inhibat vehement. Singura informatie disponibila despre "Satanism trebuie sa se conformeze standardelor evreiesti din: biblie, cabala (pe care evreii au furat-o de la egipteni, pingarind-o si blasfemiind-o), qlippot-ul si invataturilor generale cum ca Satan (originalul nostru Zeu Creator si Demonii Sai - vechii Zei ai Neamurilor) sunt inamicii monstruosi ai omenirii.
In adevar, ei sunt inamicii evreilor si de aceea evreii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne tine departe de ei.
Prin taierea legaturii cu Zeii nostri si indepartarea tuturor cunostintelor Neamurilor, in special cele oculte/legate de suflet, minte si puteri psihice, evreii ne-au avut la mina lor de-a lungul secolelor si daca nu ne imputernicim ACUM, distrugerea noastra este iminenta.
     EVREII POT FII INVINSI NUMAI PRIN INTERMEDIUL INAMICULUI LOR, SATAN!!
"Satan este cuvintul ebraic pentru "inamic.
Satan doreste ca, cunostintele oculte si puterea sa ajunga inapoi in miinile Gentililor.
Te poti lua la contrazicere cu un evreu mediocru pe strada, insa el este la fel de ignorant legat de aceasta situatie precum sunt si majoritatea Gentililor; adevarul este ca Batrinii Sionului - familiile Evreiesti aflate la putere, impreuna cu miscarea religioasa "Hasidica" extrem-ortodoxa evreiasca, cunosc toate aceste lucruri si le tin secrete, chiar si fata de majoritatea semenilor lor.
Stiu cind sa traga cortina si sa obtina control total, iar ai lor vor fi mai mult decit fericiti sa li se alature.
     Ce a facut programul evreiesc, crestinismul:
•A eliminat toate cunostintele spirituale si oculte din rindul Neamurilor, de orice origine, lasindu-ne la mila puterilor oculte directionate de evrei prin "magie neagra.

     Evreii au folosit magia neagra impotriva Neamurilor, care nu au avut puterea de a lupta sau apara (din lipsa cunostintelor) de-a lungul secolelor.
•A fost inventata o istorie falsa si impreuna cu alte minciuni, le-a fost bagata Gentililor pe git cu forta, pretutindeni.
•Vaticanul a eliminat textele antice ale Gentililor si le-a inlocuit cu religia crestina  o "mesia" falsa, evreiasca, un zeu fals evreiesc si ingeri evreiesti.

     Scopul lor este de a domina lumea, odata cu "venirea lui mesia".
Energia psihica a crestinilor - care se roaga intr-un mod pasionat pseudo-salvatorului lor nazarinean care dara-mi-te va "veni din nou - este directionata spre a-l face pe mesia o realitate.
Rescrierea istoriei predomina pina si in scolile din ziua de azi.
Vor in prezent sa foloseasca cartea "mesia". L-au scos "pe piata" pe copilul acesta, care evident ca nu stie ce face, cu scop dublu. Ii iritam pe unii cu anticristul si pe altii cu mesia exact printr-un singur efort "financiar". In rest lasa ca vin ortodoxii cu anticristul, probabil vaticanul vine cu mesia, (ceea ce desigur nu ne-ar mira). Nu i-au uitat nici pe "necredinciosi" iritati de "poponari". Nu putem spune ca n-au lucrat bine. Dealtfel nimeni nu-i suspecteaza pe reptilieni de prostie.
•Liderii religiosi ai Neamurilor au fost torturati intr-un mod inuman si ucisi. Oricine detinea o oarecare cunostinta era etichetat drept "vrajitor si ucis de Inchizitie.
•Zeii Neamurilor si Adevaratul Zeu Creator, EA (cunoscut ca "Satan), au fost blestemati si etichetati ca "diabolici si transformati in monstri. In mass media de azi, care este controlata de evrei, Zeii Rasei Ariene sunt ridiculizati si defaimati, prezentati drept sperietori sau spirite diabolice, facuti sa arate ca niste bufoni - rosii la culoare, cu coarne si cu o infatisare hidoasa - prezenti aici pentru a "poseda sufletele oamenilor, pentru a manipula gindurile sau controla mintile oamenilor.
Au trecut demult la alte metode. Doar pe la sate mai sunt manipulati cu asa ceva, gen Cleopa. Nu credeti ca e mai buna metoda Conchita?

     Doar ca orice sabie are doua taisuri. De data asta au gresit-o rau, fatal as zice. •Sarbatorile si practicile Gentililor sunt si ele etichetate ca "diabolice"; de fapt, tot ce are legatura cu cultura Gentila, a cunoscut aceasta soarta. Sarbatoarea Beltane, care in mod original era sarbatorita in ajunul zilei de 1 mai, a fost inlocuita cu celebrarile zilei de 1 mai ale comunismului evreiesc (care este conturat si implementat in biblia iudeo-crestina de la inceput pina la sfirsit). 1 mai este o zi puternica, intrucit Pamintul se aliniaza cu diferite energii, moment in care anumite ritualuri si lucrari magice/vrajitoresti au mai multa putere.
     Aceasta a fost o tactica a evreilor  sa aduca blasfemie impotriva Zeilor nostri prin instituirea programelor aducatoare de moarte spirituala si sarbatorirea acestora in zilele sarbatorilor traditionale pagine. Acest lucru nu se diferentiaza de Biserica Crestina, care a inlocuit sarbatorile pagine cu rahatul lor fals si corupt. Acelasi lucru s-a intimplat si cu Samhain, care a fost inlocuit cu "Halloween", etichetat ca "diabolic", pentru a tine masele pacalite ale crestinismului departe de radacinile lor religioase. Si in acest caz frica si denigrarea blasfematoare a Zeilor nostri sunt folosite pentru a controla mintea populatiei.
     Biserica Crestina, in special fundamentalistii, au lucrat de-a lungul timpului pentru a elimina practicile pagine, cum ar fii brazii de craciun si iepurii si ouale (originile lor fiind toate in religiile pagine). De asemenea si Halloween-ul a suferit un atac intens.
Necunoscut de majoritatea publicului, crestinii fundamentalisti au primit milioane si milioane de dolari ca donatii de la guvern.
Evreii controleaza toti banii din lume si numai programele benefice acestora primesc cele mai multe fonduri.
Programele care le descopera adevarata identitate sunt mentinute in deficit financiar.
Religia crestina lucreaza peste program pentru a elimina orice urma a sarbatorilor Gentile, a culturii Gentililor si a Zeilor Gentili, si pentru a forta gunoiul lor evreiesc asupra populatiei, drept substituent.
Putini sunt aceia care realizeaza cit de evreiasca a devenit cultura noastra.
     •Programele care lucreaza pentru a lega proprii nostri oameni de ingerii evreiesti si de "dumnezeul lor, sunt finantate din greu.
Francmasoneria moderna, Iluminati, Zorii de Aur, Rosicrucienii, chiar si Martorii lui Iehova primesc multe de la Rockefeller si de la alte familii extremiste evreiesti care conduc Comisia Trilaterala (trinitatea). (Numele de "Rockefeller vine de la "Rockenfelder, tipic evreiesc, desi putini evrei admit acest fapt, intrucit sunt rusinati).
Este mai mult decit evident faptul ca fraternitatile mentionate mai sus NU sunt sub nici o forma ale lui Satan.

     Crestinii intotdeauna exagereaza in legatura cu asa numita "conspiratie satanica, lucru pe care de altfel evreii si-l doresc, deoarece reprezinta o momeala si o distragere formidabila; ei joaca de ambe parti, impotriva partii de mijloc.
Asta inseamna ca ei lucreaza din interiorul ambelor parti  ambele ciondanindu-se una cu cealalta, in timp ce amindoua lucreaza la materializarea aceleiasi agende.
Acest lucru este analog unui politist care, in mod public este implicat in diferite programe antidrog, in timp ce in secret, vinde si distribuie droguri fara ca familia sau comunitatea lui sa aiba habar de asta. Ei acorda mai multa credibilitate afirmatiilor crestine, fiindca sustin lipsa de informatie si discriminarea impotriva satanistilor din toate timpurile si plaseaza crestinismul ca religie legitima.
Aceste grupuri au fost infiltrate si preluate de catre evrei, care fac tot ceea ce le sta in putinta, ca avansarea satanismului sa fie imposibila.
Versiunea denaturata si evreiasca a cabalei, care a fost furata din culturile Gentile, a fost instituita in aproape orice societate "oculta" care a aparut de-a lungul timpului.
Prin aceasta, "zeul lor fictiv si "ingerii" lor scirbosi sunt inaltati in slavi, in timp ce Zeii Gentililor apartin "iadului".
     Intreaga tema de baza a bibliei iudeo-crestine, este stabilirea unei istorii fictive a evreilor in mintea gloatelor.
Ceea ce este acceptat si crezut de gloate, are puterea si energia de a se manifesta in realitate, deoarece gindurile sunt energie si putere.
     Tema Bibliei este urmatoarea:
1. Evreii se numesc „Oamenii Alesi carora le este dat „dreptul - de catre un "zeu - de a invada paminturile Neamurilor, de a masacra locuitorii lor si de a securiza paminturile pentru ei insisi.
2. Evreii invadeaza si ucid in masa Neamurile din tot felul de natiuni, murdarind-le si profanindu-le Zeii si invataturile religioase.
3. Neamurile sunt apoi cucerite de evrei. Barbatii Neamurilor ucisi in masa iar femeile si copiii lor sunt violati si vinduti ca sclavi.
Toata "cartea sfinta" este plina de aceste orori. Cit au putut sa ne orbeasca de am crezut atita vreme ororile astea drept "sfinte"!!!!! Nu e vorba de prostie. ESTE MAGIE NEAGRA.
Cind au inceput ametitii sa spuna ca exista vraja colectiva, au sarit in sus. Au fost luati prin surprindere. Dar s-au repliat si au rescris ei teoria.
Treaba asta am vazut-o la circ. Venea iluzionistul si dadea spre mirosire un servetel dupa ce anunta inainte la microfon ca va mirosi a trandafir sau alta floare foarte cunoscuta. Si majoritatea simteau parfumul. Daca cineva nu simtea, iluzionistul era infricosat.

PENTRU TOTI ACEIA DINTRE VOI CARE ATI FOST INDOCTRINATI DE CRESTINISM, SE INTIMPLA CA ACESTI OAMENII, MEDIANITII, SA FIE GENTILI, FRATII NOSTRI!!
4. Sa-l introduca pe "mesia evreiesc sub forma lui "Iisus. Nazarineanul nu este nimic mai mult decit un caracter fictiv furat din peste 18 Zei pagini ai Gentililor, asa cum este cazul lui Odin, care a fost spinzurat de un pom.

     Mintea maselor a fost indoctrinata cu forta cu "a 2-a venire a lui Hristos, ceea ce este indeajuns pentru a-l materializa si a-l aduce pe mesia evreiesc, care ii va unii pe toti evreii (si-au insusit Palestina pentru ca este un centru foarte important pentru cele 3 religii, iudaismul, crestinismul si islamul, deoarece este situat intr-o zona cu linii lay puternice) si va inrobi Neamurile, plasind evreii drept conducatori ai Pamintului. Citat din Talmudul Evreiesc: Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Cind Mesia vine, fiecare evreu va avea 2800 de slavi. Un alt citat foarte relevant din Enciclopedia Catolica: "In acelasi fel, grecii si romanii si-ar fi venerat divinitatile, socotindu-le ca fiind bune. Dar Scripturile Crestine declara ca toti Zeii Neamurilor sunt Demoni. Enciclopedia Catolica: Venerarea Diavolului http://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
     EVREII NE-AU TRANSFORMAT ZEII ORIGINALI IN MONSTRII HIDOSI. PAGANISMUL GENTIL A PRECEDAT INVENTIA EVREIASCA A CRESTINISMULUI SI INSUSI IUDAISMUL, CU SUTE SI MII DE ANI! "ZEUL LOR NU ESTE ZEUL NOSTRU!. "ZEUL LOR ESTE CEL CU ADEVARAT DIABOLIC! TREZITI-VA!
     Dupa darimarea Templului lui Solomon de catre romani, in anii 70 e.n., crestinismul a fost inventat de catre evrei (in frunte cu Pavel sau ”Saul din Tars), plecind de la indrazneata dorinta de a controla lumea, folosindu-se de puterile mintii si ale sufletului.
Evreii insisi cunosc faptul ca nazarineanul este un caracter fictiv, care are la baza peste 18 eroi preluati din panteonurile pagine. Spre exemplu, Odin a fost spinzurat de un copac, Set a fost crucificat pe o ”furka, Buddha a stat sub pomul Bo (boa  sarpe) pentru iluminare, si lista poate continua. Cu secolele de credinta in aceasta entitate si cu energia psihica care a fost turnata in ea prin rugaciuni, aceasta a prins viata.

     V-au sugerat prin imagine ca ar semana cu mesia lor, chip indus tot de ei intrucit n-a existat. Si recunoastem ca au construit "in baiat frumos" ca doar nu era sa aduca ceva hidos. In prezent, prin purificarea galactica, se subtie stratul de intuneric si cei care erau la mijloc s-au cam retras din combinatie. Au ramas doar extremele dar si acestea sunt subtiate bine. Dar sunt mai furioase ca oricind ca le fuge "pamintul" de sub picioare.

     Cea mai mare parte din caracterul nazarineanului a fost furat din Zeul persan ”Mithra.
Mitra nu este doar "caciulita" episcopilor catolici ci este si uterul femeii. Este locul "facerii". Din acest motiv se sugereaza ideea de femeie in cazul "baiatului" asta sacrificat. Nu va suparati pe el, va ajuta sa va treziti chiar daca nu este constient de ceeace face.
     Atunci cind faci o vraja, este intotdeauna important sa stabilesti o conexiune psihica/subliminala.
In cazul crestinismului, toti Zeii originali ai paginilor au fost legati si inlocuiti cu zeitatile fictive ale evreilor.
Evreica fecioara Maria a luat locul lui Astaroth, evreul Moise a fost furat din Sargon (amindoi au fost nascuti in secret, abandonati pe un riu intr-un cos si adoptati de familia regala), evreul Abraham a fost furat din Zeul hindus Brahma. Si apropo, in sanscrita ”Brahma inseamna ”multitudine  la fel ca ”Abraham, in biblie.
     Nu exista nimic in religia crestina (si islamica), care sa nu fie furat si corupt din religiile pagine care au precedat-o cu sute si mii de ani.
Zeii pagini  care reprezentau o puternica amintire rasiala in mintile Gentililor  au fost inlocuiti cu caractere evreiesti, carora Gentilii au fost fortati sa le dea o inchinare si o supunere de sclav.
Acest lucru a pregatit scena pentru un control si o putere imensa pentru evrei.
     Inca de la inceput, crestinismul a fost o unealta de indepartare a cunostintei si puterii spirituale de la populatia gentila si, de asemenea, de a ne tine departe de Zeii nostri  in special de Adevaratul Zeu Creator Satan, care inseamna ”inamic/adversar in ebraica. Preotii si conducatorii Gentililor au fost torturati si omoriti.
Toti ceilalti care nu au acceptat crestinismul au suferit aceiasi soarta, si orice Gentil care era *suspectat* ca avea ceva legaturi cu vechile religii era etichetat drept ”eretic si omorit.
Bineinteles ca tot evreii sunt aceia care se vaicaresc si se tinguiesc ca bisericile crestine le-au persecutat micile lor comunitati, in Evul Mediu; insa acesta nu este decit vesnica lor tactica prin care joaca in ambele parti aflate in opozitie, in defavoarea partii de mijloc.
Conducatorilor evrei nu le pasa ca trebuie sa mai sacrifice citiva dintre ai lor, atita timp cit acest lucru contribuie la avansarea agendei lor. Si apropo, Tomás de Torquemada, primul mare inchizitor al Spaniei, a fost evreu.
     Evreii au avut control total asupra Bisericii Catolice de la bun inceput.
Cea mai mare parte din papalitatea catolica au fost de origine evreiasca, cum e si cazul lui Ioan Paul II, care a fost nascut de o evreica (Katz), fiind deci recunoscut ca evreu de catre evreimea ortodoxa. Prin sacramentul confesiunii catolice, clerul catolic i-a avut la mina pe toti liderii si pe toata nobilimea gentila, stiindu-le cele mai adinci si intunecate secrete.
Biserica Catolica este piatra pretioasa a evreilor.
Apropo, v-ati intrebat de ce este ponegrita biserica ortodoxa, chiar daca spre aparare s-a autodenumit crestina? Mai ginditi-va! De cind cu reforma protestantilor, acestia au dobindit controlul si asupra sectelor.
”Consiliul Mondial al Bisericilor este un alt exemplu.
Prin crestini, evreii au avut dintotdeauna la dispozitie un vast zacamint de energie psihica din care sa se adape.
     Evreii s-au auto-numit ”alesii lui dumnezeu; cea mai mare vedeta din crestinism, nazarineanul, este evreu (si o forma mentala puternica); fecioara Maria si sotul ei sunt amindoi evrei; cei 12 apostoli ai nazarineanului (12+nazarineanul= 13, numarul membrilor unui covan  inca un lucru furat din religiile Paginilor Antici) au fost toti evrei.
Pe linga asta, toate caracterele din Vechiul si Noul Testament au fost furate din traditiile si panteonurile gentile, care au fost inlocuite cu acesti evrei ”alesi.
Apoi, Gentilul crestin de rind, ignorant cu privire la ocult si la lucrarile clandestine ale evreilor, continua sa toarne mai multa si mai multa energie psihica in acest vortex de energie prin devotament si rugaciune, dupa care vine si se minuneaza cum se face ca aceasta rasa minoritara detine cea mai mare parte din puterea si averea lumii.
     Crestinii s-au aflat sub o puternica vraja, timp de secole. Ne-au deconectat de la Zeii nostri, de la traditiile si mostenirea noasta religioasa si spirituala prin ucidere in masa si prin frica; ne-au inlocuit istoria cu minciuni gogonate in timp ce ei colectau si scoteau din circulatie intreaga cunostinta gentila.
     Crestinismul opereaza in trepte.
Din moment ce este fictiv, acesta nu este statornic din punct de vedere spiritual.
Din cind in cind, anumiti crestini au accesat acest vortex de energie, obtinind rezultate. Grupurile de rugaciune pun energie in miscare. Crestinilor amagiti li se spune sa ”aiba credinta.
Credinta este necesara daca vrei ca o vraja sau o lucrare a mintii sa aiba succes.
Cei mai multi crestini nu au primit niciodata vreun raspuns la rugaciunile lor.
Acele foarte putine cazuri care au primit un ”raspuns la rugaciunile lor, tin multimile in ovatie  fara sa realizeze macar ca nu e vorba de nici un ”miracol ci doar de puterea mintii lor.
Obiectivul final al crestinismului este ateismul. Ateistul nu crede in nimic si nesocoteste tot ceea ce tine de ”supranatural sau de ocult. Ateistul este ca un miel blind care asteapta sa fie manipulat de aceia care detin cunostinta si putere oculta.
     Evreii controleaza aproape toate bogatiile lumii, bogatii pe cale le-au dobindit prin putere oculta. Aceasta putere a fost indepartata din rindul Gentililor cu forta, prin unealta evreiasca a crestinismului si prin Inchizitie; toti Zeii Gentili au fost inlocuiti cu caractere si arhetipuri evreiesti impostoare, lasindu-ne Zeii Originali sa fie blasfemiati drept Demoni ingrozitori, atribuindu-le imagini monstruoase si insultatoare. Legendele Gentililor au fost furate, sucite, corupte si pervertite in gunoiul literar evreiesc.
     Textele sacre  care contineau intelepciunea si invataturile Zeilor Gentili si care au fost proiectate cu scopul de a oferi omenirii cunostinta necesara avansarii sufletului si atingerea nivelelor mai inalte ale spiritualitatii  au fost inlocuite in mod sistematic cu spurcaciunile literare evreiesti si cu prostiile rabinice lipsite de sens, care umple talmudul, tora si biblia iudeo-crestina.
     Asa-numita ”tora este in adevar o perversiune a Tarotului Egiptean (a se nota anagrama; asta nu se diferentiaza cu nimic de ”Abraham care este o anagrama pentru ”Brahma). Acesta este si cazul ”Cabalei. Acesta este motivul pentru care biblia iudeo-crestina contine atit de multe avertizari ingrozitoare, pentru a-i tine pe Gentili departe de accesul la cunostinta oculta.
     ”Yeshua care este ”Isus, inseamna ”Fie ca numele lui sa fie eradicat. Este mai mult decit evident la cine se refera aici.
Acel rege al sclavilor atirnat de o cruce si lipsit de orice fel de valoare, este un impostor fictiv, un alt arhetip evreiesc proiectat cu scopul de a inlocui Zeii Reali, mai ales Zeul nostru Creator  SATAN  si de a-i sterge existenta din amintirea noastra (fie ca numele lui sa fie eradicat).
Acest lucru nu este numai o palma uriasa peste botul tuturor Gentililor, ci si o rusine la adresa Zeilor nostri.
Cel care a scris articolul pe siteul nazist este clar un "dusman" al evreilor. Dar nu putem nega adevarurile pe care le "pune pe tapet". De asta este asa de blamat nazismul. In realitate noi nu stim nimic despre nazism, documentele lor au disparut. Probabil ca descoperisera mare parte din facatura. Trebuia sa fie discreditati de urgenta. Ce conta pentru reptilieni uciderea citorva milioane de oameni. Recunoastem ca au repurtat un mare succes.
Cei care scriu pe acest sit nu apartin nici unui "comitet sau comitie" sau organizatie si nici unei religii. Deci nici ateii. Ateismul este si el o religie.
     Cu cit studiez mai mult, afundindu-ma mai adinc in ocultism, este flagrant ca SATAN este DUMNEZEU.
Ceea ce a mai ramas din textele originale, care au fost alterate, nu e decit gunoi literar evreiesc, scrieri rabinice fara sens si alte rebuturi jidanesti.
Nu e de mirare ca atit de multi oameni au o impresie atit de negativa despre spiritualitate.
Crestinilor ar trebui sa le fie flagrant de evident ca, in fapt, ei dau inchinare celui cu adevarat ”diabolic.
     Putini sunt cei ce sunt familiarizati cu Cabala Egipteana.
Adevarata Cabala este instructia unei meditatii patrudimensionale, foarte puternica, in care se folosesc tonuri si vibratii specifice si care sunt aplicate diferitelor parti ale sufletului.
Cabala originala avea la baza runele, care la rindul lor au fost proiectate dupa constelatii; asemenea Tarotului.
Aceasta nu este decit o foarte scurta prezentare, intrucit instructiunile sunt complexe si necesita mult studiu.
     Ce au facut evreii?
Au scos adevarata cunostinta spirituala din circulatie; si pentru a tine aceasta cunostinta exclusiv in miinile evreilor fruntasi, pentru controlul lumii (si motivul pentru care acestia au la momentul de fata atit de multa bogatie si putere), acestia, prin intermediul restinismului, au macelarit pe toti aceia care detineau aceasta cunostinta  vezi druizii.
In Evul Mediu, pedeapsa pentru toti aceia care foloseau runele, era moartea.
Aproape toate cele ramase in circulatie publica sunt ramasite a cunostintei sacre, care a fost profanata, corupta si spurcata, din care au supravietuit numai citeva farimituri sucite si denaturate, cum e cazul ”gematriei care este o corupere si care este folosita ca o distragere de la textele reale; si apoi mai este povestea despre ”golem care are la baza realitatea elementelor; oh, si sa nu mai vorbim de versiunea lor corupta a ”pomului vietii.
Fictivul ”YHVH si arhetipurile angelice evreiesti sunt tinute mereu in mare cinste, in timp ce Zeii Gentililor sunt exilali in ”qlippoth-ul mortii, gunoiului si murdariei.
Se pare ca poporul evreu ca intreg, are o obsesie bolnava cu urina, fecalele si celelalte mizerii asociate acestora.

     Evreii sunt maestrii ai inselaciunii si psihologiei. Pentru a vedea ce suporta evreii cu adevarat, nu trebuie decit sa te uiti la lucrurile care primesc cele mai multe fonduri si cea mai mare publicitate.
Cu ce este indoctrinat publicul?
Cine are putere?
Cind ii cunosti pe evrei si tacticile acestora, iti este usor sa vezi cum crestinismul este un program evreiesc.
Problema este ca muti "pun botul" la minciunile evreilor, crezind ca acestia lucreaza pentru a distruge crestinismul  ceea ce nu e deloc cazul.
Ei l-au inventat, ei se afla in spatele lui, ei il promoveaza si, doamne fereste ca nu cumva Gentilii sa se trezeasca la realitatea acestui fapt! Crestinismul deschide si netezeste calea pentru comunism si ateism. Cind esti ateist, nu mai reprezinti nici un fel de amenintare pentru puterile evreiesti, intrucit nici nu recunosti ocultul si nici nu crezi in asa ceva, ceea ce le permite evreilor sa se foloseasca nestinjeniti de aceste puteri, pentru scopurile lor blestemate de inrobire a lumii. Apoi evreii isi asuma statutul de dumnezeu.
     Cu secole in urma, religiile pagine gentile  cum este Druidismul  erau resurse pline de o puternica cunostinta oculta.
Evreii au folosit crestinismul lor pentru a confisca aceasta cunostinta de la Gentili, dupa care le-a omorit preotii si conducatorii religiosi.
”Diavolul a devenit sinonim cu ”cunostinta, iar cunostinta, in acord cu doctrinele crestine, se presupunea a fi un ”pacat.
Evreii, care sunt considerati ”oamenii cartilor, erau de o cu totul alta parere.
Daca vrei sa iti pastrezi domnia peste sclavi, acestia trebuie tinuti ignoranti.
Cunostinta spirituala a fost indepartata cu forta din rindul populatiei gentile, dupa care a fost inlocuita cu niste coruptii pervertite ale Zeilor gentili  coruptii care au devenit arhetipurile evreiesti, mantre gentile (vibratii vocale ale unor cuvinte de putere, folosite pentru avansarea sufletului si amplificarea puterilor mintii) au fost inlocuite cu niste rugaciuni robotice fara sens, practicile magice gentile au fost corupte si ele  cum e cazul celor patru directii/elemente, care reprezinta fundamentul magiei si care erau reprezentate prin crucea cu bratele egale; aceasta a fost inlocuita cu crucea latina, de care l-au atirnat pe nazarinean. Nazarineanul a implinit mai multe scopuri.
In primul rind, acest caracter fictiv (evreii stiu ca e fictiv, motiv pentru care e evident faptul ca nu i-ar devota numeroase pagini in Talmudul lor, doar pentru a-l blasfemia) a actionat pe post de distractie pentru popoarele Gentile.
Crezind ca acest caracter ”salveaza si ”moare pentru pacatele tale, nu mai ai nevoie sa studiezi sau sa ai cunostinta in ocult.
Puterile oculte pot sta linistite in miinile puterilor evreiesti.
Gentilii sunt invatati sa ”aiba credinta si sa nu puna intrebari.
Crestinismul, pe linga faptul ca este o doctrina comunista, ii conditioneaza pe adepti sa se lase abuzati si sa fie sclavi. ”Intoarce celalalt obraz, ”nu te impotrivi celui ce iti face rau si alte sfaturi suicidare din ”predica de pe munte, au menirea de a DISTRUGE SPIRITUL GENTIL.

     Aceste legaturi cu iudaismul au reprezentat niste elemente foarte importante pentru caracterul sau. Evreii au avut dintotdeauna o obsesie cu intoarcerea lui ”Mesia. Atunci cind presupusul Mesia se intoarce, se presupune ca poporul evreu va fi unit si va conduce lumea. Acum, orisicine are ceva cunostinte despre felul in care functioneaza puterile mintii  magia  cunosc cit de importanta este stabilirea unei legaturi, exact ca in ”magia simpatetica.
Energia psihica a Gentililor, care este foarte puternica, a fost incarcata cu aceasta ”a doua venire a lui Hristos prin rugaciuni, credinta, dorinta de a pune capat suferintei (o dorinta foarte puternica) si de a aduce cerul pe pamint, etc. Acest lucru da nastere unui imens vortex de energie, care, necunoscut majoritatii, este directionat spre materializarea agendei evreilor.
Gentilii crestini, fiind dezbracati de orice cunostinta si putere oculta, sunt ca niste papusi in miinile evreilor.
Evreii aflati la putere stiu prea bine ca crestinismul este numai un program care pregateste populatia pentru comunism si ateism  adica pentru o societate in care toata cunostinta spirituala va fi moarta si pierduta pentru totdeauna in populatia Gentila. Odata ajuns in acest stadiu, nu mai ai nicaieri unde sa fugi. Acum, sa vedem putin de Lojile si Ordinele Oculte Gentile.
Toate acestea au fost infiltrate si evreii au acum control asupra lor.
In Francmasonerie avem ritualul de initiere al reconstruirii ”Templului lui Solomon. Din nou, acesta inseamna a doua venire a lui Hristos, adica ”mesia (versiunea evreiasca a noii ordini mondiale).
In acelasi fel, toate celelalte grupuri si loje oculte majore sunt saturate de simboluri iudaice, de litere ale alfabetului ebraic, de misticismul evreiesc si de ingerii si impostorul lor ”YHVH; iar daca cineva va dori vreodata sa evadeze din aceasta inchisoare spirituala uricioasa, intotdeauna va exista pentru ei Satanismul Crestin - in care aceiasi evrei imputiti le dicteaza ca, fie i se inchina lui Satan prin sacrificii de singe si fapte diabolice (cu cit mai diabolice cu atit mai bine), fie exploateaza Goetia si urmeaza aceleasi invaatturi in care Zeii nostri sunt blasfemiati si injositi in cele mai atroce feluri.
Evreii controleaza totul. Literele ebraice care inconjoara Baphometul Bisericii lui Satan, in adevar leaga baphometul.
Cercul poate fi folosit ca simbol al legarii. Literele ebraice care il inconjoara, contin puterea. E timpul ca Gentilii sa se trezeasca la adevar si sa punem din nou mina pe puterea noastra oculta. Evreii pot fi invinsi numai prin Satan, iar ei cunosc acest lucru. Acesta este motivul pentru care acestia au lucrat din greu si cu atit de multa sirguinta pentru a tine oamenii, cu orice pret, cit mai departe de el. Frica si groaza sunt folosite la tot pasul si Hollywoodul controlat de evrei produce film dupa film despre Satan si Demoni, in care reimputerniceste conceptul crestin despre acestia, dind mai tare volumul terorii.
Pe de alta parte, filmele despre nazarinean sunt cit se poate de respectate si, daca se intimpla sa se regizeze vreun film care sa il puna pe acesta intr-o lumina negativa, presa controlata de evrei sare imediat sa critice acest lucru  si din nou ai evreu vs. crestin, pentru un spectacol de ochii oamenilor, ceea ce ii confera programului crestin mai multa crezare in ochii Gentililor amagiti.
La sfirsit, cortina va cadea si evreii vor striga tare ”V-am avut tot timpul la degetul mic. http://666soarelenegru.blogspot.be/