Crucea vs. Dragon de Valentin Tirca publicat la 28.10.2014
Crucea vs. Dragon
†††† http://agathirsii.ucoz.com/
De-a lungul mileniilor, locuitorii planetei Terra au dus o lupta continua motivata de "BINE" si "RAU". Angrenate in aceasta lupta se regasesc patru simboluri care apar si dispar Ón diverse locuri si timpuri:
DRAGONUL,
CRUCEA,
STEAUA CU SASE COLTURI-"Steaua lui David") si
SEMILUNA.

†††† Aceste simboluri au fost preluate de diverse societati religioase si folosite drept pretexte de incepere a unor razboaie care nu aveau alt scop decit cuceriri teritoriale si materiale.
Cei mai implicati in inceperea unor astfel de razboaie conform rapoartelor istorice de la sol sunt "OAMENII CRUCII".
Sumer, Egipt, Grecia si Roma pe unde au trecut acesti "OAMENI AI CRUCII", istoria a consemnat societati distruse, razboaie si crime abominabile, care doar in Evul Mediu au numarat peste 250 milioane de victime.
Opt din zece razboaie erau generate de acesti LUPTATORI AI CRUCII care se erijau in luptatori ai binelui.
†††† Cei mai aprigi oponenti ai oamenilor crucii au fost LUPTATORII DE SUB SEMNUL DRAGONULUI(sau al SVASTICII, svastica fiind doi dragoni incrucisati).
In Evul Mediu aceasta lupta a fost cunoscuta sub numele de LUPTA DINTRE DUMNEZEU SI SATANA, Dumnezeu fiind baiatul bun iar Satana cel rau.
†††† Personajul cheie in demascarea acestor minciuni cu privire la rasa umana poate fi astazi un domnitor al veacului al XIV-lea al unei tarisoare aflate la rascrucea tuturor vinturilor.

†††† Acest domnitor poate fi revelatie datorita numelui sau, VLAD DRACULEA, a blazonului sau si a ispravilor pe care le-a facut atita timp cit a fost domn.
Despre acest domnitor SE STIE ca a instaurat dreptate in tara lui, a curatat tara de raufacatori, ajungind pana acolo incit toti oamenii beau apa din fantini in cupe de aur pe care le lasau acolo.
In viziunea lui nu exista faradelege mai grava sau mai putin grava, ci toate erau la fel de grave, si pentru toate exista o singura pedeapsa: TEAPA.
A pus cuntarul dreptatii in mina fiecarui om indiferent de conditie(activitate), facind astfel din fiecare propriul sau judecator. Ce putea fi mai drept decit asta?
Fiindca a luptat Ómpotriva intereselor mercantile a catolicilor(oamenii crucii), acestia l-au transformat intr-un monstru insetat de sange si sadic.
Fiindca avea drept blazon dragonul, a fost prezentat de catre acestia drept DIAVOLUL PERSONIFICAT.

†††† Ca o mica paranteza, acelasi lucru, catolicii l-au facut si cu ELIZABETH de BATHORY, descendenta uneia dintre cele mai vechi familii princiare din Transilvania, careia i-au pus in circa peste 800 de crime abominabile. Fiindca aceasta Elizabeth avea paradoxal ca si blazon dragonul, a fost transformata in "tirfa a diavolului".
†††† Mai nou, pentru a-l sterge pe Vlad din memoria colectiva a neamului sau, un "scriitor" catolic pe nume BRAM STOCKER l-a transformat pe acesta in VAMPIR. Cu aceasta ocazie CASTELUL DE LA BRAN, resedinta voievodului devine un castel bintuit de spirite rele.
Mai nou acest castel a fost furat poporului din spatiul carpato-danubiano-pontic de catre catolicii din familia FRANCMASONICA DE HABSBURG cu ajutorul unor cozi de topor care si-au uitat si si-au vindut RADACINILE.
†††† Printre cele mai vechi civilizatii europene atestate sunt DRACII (tracii) si AGADRACII(agathirsii). Aceste doua civilizatii aveau o directa legatura cu CONSTELAtIA DRAGONULUI (in latina DRACO).
Tracii erau rasa umana alba cu tenta albastra si parul negru iar agathirsii erau o mladita desfacuta din acestia.
Tracii locuiau preponderent in zonele de cimpie in vreme ce agathirsii ocupau zonele muntoase in special cea cunoscuta astazi sub numele de CARPATI.

†††† Aceasta este harta oficial recunoscuta a celor 88 de mari constelatii. In cadrul acestora se regaseste si CONSTELATIA DRAGONULUI ca fiind cea de-a 7-a mare constelatie din cele 88 cunoscute.
CONSTELATIA DRAGONULUI este constituita din 17 gigantice STELE a caror lumina este foarte difuza.
Aceasta CONSTELATIE A DRAGONULUI se poate observa pe bolta cereasca fiind localizata intre URSA MARE si URSA MICA(sau in limbaj popular CARUL MIC si CARUL MARE).
Constelatia se vede in totalitatea ei cind este privita de la 45 de grade latitudine nordica(mai exact paralela 45 care se regaseste teritoriul"Romaniei").
†††† Organizatia Luptatorilor Ordinului Dragonului, a luat nastere, cand raselor coexistente pe Terra, au inceput sa le fie incalcate drepturile la EXISTENTA UNIVERSALA, de catre o alta rasa, asemenea lor.
- Acest Ordin, a fost un organism supus notiunilor de RATIUNE, DREPTATE, JUSTITIE si RESPECT pentru ABSOLUT ORICE FORMA DE VIATA.
- La ora actuala, Luptatorii Ordinului Dragonului se opun expansiunii VATICANULUI si organizatiei criminale numita FRANCMASONERIE.

†††† Aceste doua organisme sunt autoarele tuturor nenorocirilor care s-au intamplat omenirii de cel putin 15 mii de ani. Aceste organisme s-au ascuns de-a lungul timpului in spatele a mai multor denumiri.
†††† Nota. In prezent popii aduna fraierii sa-i salveze si fac "rugaciuni" cum ar fi "blestemul sfintului Vasile" care ii "vindeca pe enoriasi" de tot "raul".
Si asta au tupeul s-o faca la noi, dragonii, dupa ce "ne-au spalat bine mintile" cu sfintul "lui peşte" care a invins dragonul si ne-a salvat de.......apropo, de ce? Si "rugaciunea" suna cam asa: te blestem pe tine diavole cu puterea sfintei cruci, ........piei, temete, fugi etc.
Si credinciosii fac sute de cruci ca sa-i apere domnul, care domn?
Ar fi de ris daca n-ar fi jalnic. Cel putin UN MILIARD de oameni caraghiosi care se preteaza la circul asta.

†††† Iar pentru fiii dragonului, circul asta e si mai jalnic si chiar ucigator de fiintare.
Inconstientii isi blestema radacinile
.