Atomul superior de Anonim publicat la 19.01.2015
Atomul suprem
Decretul informational privind structura atomica a ADN-ului vostru si in special atomul care se afla in plexul solar al fiintei voastre.
Atomul despre care v-am vorbit este intr-adevar atomul care se afla in plexul solar al fiintei voastre, accesibil voua prin intermediul satelitului codicelui inimii voastre, prin cortexul vizual al structurii creierului.

Prin cortexul vizual al vehiculului va fi facuta o legatura cu inima voastra si prin acea legatura decretul informational va fi livrat in plexul solar.
Luati aminte ca dupa activarea acelui atom plexul vostru solar va deveni destul de sensibil, luati aminte ca plexul solar se va activa si va trimite un semnal catre inima si glanda voastra pineala pentru prelucrare.
Dupa prelucrarea acelor energii unice mentionate veti fi capabili sa va conectati la divinitatea din voi insiva, prin activarea plexului solar si a Atomului Suprem care se afla in campul energetic al vehiculului vostru.
Prin pintece, prin ombilic, prin pintecele mamei voastre, prin conectivitatea cu mama voastra, ati fost conectati la pantecele universal din care ati venit. Prin conectivitatea la puntecele mamei voastre si a mamei de dinaintea ei, mergind in urma pina la prima mama care a mers prin planurile pamāntesti ale existentei, amintirile eonilor trecuti vor fi activate in vehiculul vostru, acele amintiri vor fi reechilibrate, reconstruite si curatate, permitāndu-va sa va eliberati pe deplin de tot ceea ce nu sunteti si sa va aliniati cu ceea ce sunteti cu adevarat!
Vehiculul in care salasluiti poarta amintirile eonilor trecuti, amintiri care ingreuneaza progresul trecerii sufletelor voastre in eter in ritmul ales de voi.
Si prin urmare, prin curatarea canalului atomic mentionat, prin activarea Atomului vostru Suprem, veti fi capabili apoi sa va aliniati pe deplin cu divinitatea a ceea ce intr-adevar sunteti!
Fiti constienti ca numai cei care si-au depasit toate limitarile si toate blocajele, numai cei care si-au curatat palatul si si-au aliniat toate chakrele fiintei lor la UNICITATE, UNITATE si Constiinta COSMICA vor putea sa foloseasca urmatorul decret si sa dezvaluie cunoasterea ascunsa, intelegerea si puritatea Fiintei in planurile pamantesti ale existentei.
Fiti atenti ca dupa o astfel de activare multe va vor deveni repede cunoscute. Constiinta voastra se va expansiona pentru a va permite sa intelegeti ceea la ce veti fi capabili sa va acordati in mod liber.
Sa stiti ca decretul informational pe care veti incepe sa-l primiti ar putea sa va duca intr-o criza emotionala pentru ca ceea ce a fost ascuns va deveni limpede ca si cristalul pentru voi acum.
Intelegeti ca este necesar sa va luati masuri de precautie, sa stiti ca vietile voastre se vor schimba.
Continuati numai daca sunteti cu adevarat pregatiti pentru tranzitia la O OCTAVA MAI INALTA A FIINTEI.

Meditati asupra imaginii afisate de trei ori pe zi,
dupa ce v-ati trezit,
la mijlocul zilei
si inainte de a va culca.
Continuati aceasta activare timp de 8 zile si 8 nopti.
Odihniti-va in ziua a 9-a si repetati meditatia mentionata timp de 24 de ore.
Dupa finalizarea acestui ciclu ii puteti intreba pe Maestrii Ascensionati despre decretul ales de voi, pasii pe care ii aveti de facut pentru a va accelera in continuare cresterea in octava armonicilor.
Va fi necesar sa faceti pauze dese pe parcursul zilei in timp ce procedati la activarea Atomului vostru Suprem.
Beti multa apa, pentru ca apa pe care o veti bea va aduna laolalta resturile care este necesar sa fie spalate din vehiculul vostru.
Este foarte important sa meditati asupra acestei imagini speciale. Fiecare culoare pe care o vedeti in aceasta imagine, fiecare forma, poarta o vibratie specifica care va acordeaza la Sinele vostru Mai Inalt, activindu-va plexul solar, inima, ADN-ul si glanda pineala, permitāndu-va sa va eliberati de tot trecutul.
Inainte de a ne incarna pe Pamānt, noi am ALES de fapt tipul de corp in care sa ne incarnam. Aceasta informatie, la fel ca multe altele, a fost stearsa din psihicul nostru, dar mai tirziu ni le vom aminti.

http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/
Comentariu.
Acest proces are loc oricum, dar daca nu va luati URGENT in primire cauza, exista riscul "exploziei" corpului fizic, sau al dezintegrarii.
Inconstineta si "jegul" din noi ne duce la distrugere.
Daca luati fenomenul "in mainile voastre" puteti sa dozati atit curatirea cit si cantitatea de energie pe care o puteti suporta ca doza zilnica.
Dar, atentie! NU AVETI TIMP MAI DELOC. GRABITI-VA!
Si, mai intai faceti curatirea energetica. Traversati-va TOATE VIETILE traite pe pamint. Fiind curati suportati o cantitate mare de energie in fiecare doza.
Sa nu va speriati, caci curatirea atomului suprem este foarte dureroasa si cu multe fenomene secundare. Este oribila. Crize de ficat, de bila, de pancreas, de stomac, greturi puternice, vome, dereglarea excretiilor, constipatie si diaree. Si astea sunt doar citeva, cele din zona atomului. Dar daca sunteti deja spalati e mai usor, nu exista pericole mari. Spre deosebire de desenul omului transformat, omul inca murdar se poate prezenta cam asa, la vederea in eter.

Aura divina lipseste, persoana este 3 in1, are 3 vieti necuratate si evident este nevazator, si-a pus aripile pe ochi, " cum nu vad nimic, asa sa nu fie nimic".