Anabela, printesa razboinica de Lala publicat la 12.03.2015
Anabela, printesa razboinica.
Intaia raza a soarelui se strecura sagalnic in asternutul alb si lumina in reflexii calde, aurii si stralucitoare chipul Anei. Parea si mai frumoasa in dimineata asta, invaluita in lumina rasaritului, cu buclele ravasite si obrajii imbujorati...suava si dulce ca intaia sarutare a iubirii.
Deschise usor ochii si pe chip ii inflori zambetul, privirea stralucitoare mangaie chipul barbatului care dormea alaturi. Icoana vie a vietii ei. Un val de caldura si tandrete ii strabatu fiinta si mana ei ii atinse usor fruntea. El tresari o clipa si surase prin somn, apoi adormi din nou.
Ana se ridica incet si iesi tiptil din camera, pasi desculta prin coridorul racoros si deschise usa.
Piciorul gol atinse iarba incarcata de roua si ridica privirea spre cer:
-Glorie Tatalui si Luminii, glorie vietii si iubirii in cer si pe pamant!
In camasuta trandafirie, desculta in roua diminetii, frumoasa Ana saluta cerul si pamantul cu inima plina de bucurie si recunostiinta.
Era fericita si raspandea in jurul ei puritatea fermecatoare a sufletului cuprins de beatitudine.
In gradina plina de flori parfumurile diminetii erau ametitoare si ea zabovi o clipa printre ele, apoi isi stranse palmele caus si incepu sa culeaga cu infinita grija si delicatete picaturi de roua. In causul palmei ei micute bobitele de apa pareau nestemate... nestematele iubirii.
Ochii ii straluceau si canta incet o melodie veche, invatata de la mama ei, le canta florilor si copacilor, cerului si pamantului.
Cand palmele ei se umplura, alerga in casa. Frumosul ei print dormea inca, invaluit in vise .
Ana isi apropie usor obrazul de obrazul lui si caldura respiratiei ei patrunse in visul lui. Zambi larg si deschise ochii. O clipa privirile lor s-au impletit intr-o tesatura magica. Era ea...icoana vie a vietii lui. Frumoasa si proaspata ca o adiere din petale trandafirii, scanteind in soarele diminetii.
Ana se apleca si ridica palmele facute caus in dreptul fruntii lui. Serioasa dar surazatoare lasa incet roua adunata in palma ei sa curga pe pleoapele iubitului.
-Buna dimineata iubirea mea...vie si inmiresmata ca roua diminetii sa-ti fie viata, puternic si mandru ca soarele sa stralucesti in dreptate si intelepciune, cerul sa te ocroteasca si iubirea Tatalui sa te calauzeasca in adevar mereu!
Roua proaspata curgea in raulete fine pe obrazul lui stralucitor si el ii prinse intr-o imbratisare tacuta mainile ei micute si reci si le saruta cu sfintenie.
Clipa era plina...prea plina pentru cuvinte, prea plina pentru orice. O clipa de dumnezeire, intreaga, rotunda, stralucitoare si eterna, o clipa a sufletului.
Fara timp, fara inceput si sfarsit, vie prin simpla existenta in inimile lor.Vesnicia intr-un suras. Viata intr-o picatura de roua. Lumea intr-o raza de soare...
.................................................................................................................
In ceasul despartirii erau la fel de senini precum iubirea ce le unea suflete. Vremurile erau grele si menirea lor deloc usoara. Stiau toate acestea din copilarie, au crescut si si au fost pregatiti ca luptatori si initiati in mistere. Agatarsii traiau intr-o spiritualitate inalta, erau pastatorii constiintei divine.
Egiptul se zbatea in agonie sub mana apasatoare a castei preotesti care devenea tot mai despotica. Raul stapanea tara iari inteleptii care vedeau ruinandu-se ordinea vietii si intelegeau pericolul au trimis solie de ajutor la Centru.
De unde altundeva ar fi putut veni salvarea lor daca nu de la cei ce traiau in constiinta Unicului Creator a toate cate sunt, de la cei ce traiau in curatenia sufletului si a mintii, in armonie cu tot ce este in lumina iubirii si adevarului.
Zamolxe a incuviintat cerea lor si s-au facut pregatirile pentru ca Radu sa plece in Egipt intr-o misiune de recunoastere. Bine instruit, vizionar si intelept, Radu era un barbat puternic si curajos.

Ana a asteptat cu sufletul frematand intoarcerea iubitului.
Rapoartele care soseau, mai mult telepatic, nu erau deloc incurajatoare.
Egiptul devenise cetatea raului si puterea ei sporea in fiecare zi. Planuri marsave de inrobire a lumii teseau mintile bolnave de putere si desi Radu reusise sa stabileasca cateva contacte cu cei cativa care faceau fata diabolicei hipnoze, nu era suficient.
S-a intors obosit si ingandurat. Amintirea Anei si pamantului strabun i-au dat putere in clipele grele. Si aceste nu au fost putine.
Revederea a fost o sarbatoare tacuta, imbratisarea privirilor lor cuprindea cerul si pamantul laolalta.
Se contopeau din nou in clipa de dumnezeire a sufletului.
.................................................................................
A urmat o noua despartire.
De data asta Ana trebuia sa plece. In locul acela blestemat, in Egipt.
Printesa razboinica a agatarsilor Anabella pleaca sa se casatoreasca cu faronul Egiptului.
Sperau astfel sa poata interveni la nivel inalt, direct in cuibul celor ce teseau orbirea.
Se stie ca femeile sunt mai puternice, in plus Anabella era intangibila si imuna la vrajile lor.
UNU veghea asupra ei.
Vestea frumusetii ei ajunsese pana in Egipt si ea a fost intampinata cu solemnitate si curtoazie in palat : Frumoasa a sosit. NEFERTITI. Acesta a ramas oficial numele ei.
Desi era devotata trup si suflet misiunii pe care o avea si crezului ei stramosesc, Anabella avea inima stransa. Era intr-o tara straina,ciudata, dusmanoasa, avea putini insotitori si nu stia la ce sa se astepte.
Spre norocul ei faraonul era un tanar cu o mare sensibilitate si finete sufleteasca, placut in ciuda infatisarii sale curioase, prietenos si inteligent.
Parea cazut direct din cer in cuibarul acela de viespi. Personalitatea sa enigmatica, sclipirea spiritului si aerul visator pe care il avea in clipele de cumpana au convins-o ca are de-a face cu o entitate superioara.
S-au simpatizat reciproc si le-a venit usor sa colaboreze.
Anabella i-a vorbit despre monoteism, despre credinta ei in UNU si despre spiritualism.
Pir-o si-a dat seama de marea greseala a religiei egiptene din acele vremuri si vroia sa introduca monoteismul.
El inca se credea seful statului si ii vorbea cu insufletire despre preocuparile lui, despre schimbarile fundamentale pe care intentiona sa le faca. Avea viziunea unei misiuni cosmice.
Doar ca raul nu doarme si nici nu suporta fericirea.
Egiptenii erau politeisti, ei adorau diverse divinitati carora le aduceau ofrande. In cinstea lor construiau temple, statui, amulete si oganizau ceremonii, procesiuni si serbari care includeau ritualuri sofisticate.
Religia se afla intr-o stransa legatura cu puterea politica si administrativa.
Faraonul era considerat reprezent divin, intruchiparea terestra a divinitatii.
Dar casta preoteasca era foarte puternica prin cunostiintele pe care le detinea si prin bogatiile acumulate de-a lungul timpului. Ei dominau, trageau sforile si conduceau circul fabricand zeitati si impartind initieri potrivit intereselor pe care le aveau.
Poporul egiptean traia in frica, intimidat si conditionat permanent sa se supuna, constrans sa-si desfasoare viata dupa principiile doctrinare impuse fiind astfel la cheremul Marelui Preot si a castei preotesti si straduindu-se permanent sa imbune si sa fericeasca pleiada de zeitati monstuoase care pareau ca nu au alta treaba decat "sa-i frece pe ei la cap".
Adica sa-i civilizeze, sa le aduca viata vesnica, sa-i invete sa fie destepti si buni.
Si ca sa nu-i piarda de clienti ii imbalsamau si ii mumificau pe cei merituosi cu scopul de a-i forta sa se reintrupeze acolo.
Deh, isi protejau investitia.
Ana si Pta aveau de-a face cu o constructie diabolica. Casta sacedordala beneficia de privilegii exorbitante in societatea egipteana. Detineau cunostiinele ezoterice care le permiteau sa spele mintile si sa manevreze populatia.
Egiptul era imaginea unei pepiniere menite sa produca o noua specie.

Seful popilor era Marele Preot, un tanar foarte dotat si foarte periculos. Nu se exprima nciodata direct, nu spunea nimic nimanui in mod explicit. Figura era impasibila, stranie si rece. Cei din jurul lui erau supusi mental asa ca executau orbeste ce le dicta el. Avea ambitia sa lucreze "curat". Isi ingaduia doar satisfactia de a-si saruta victimele intrigilor si vrajilor, de aceea era poreclit Kiss (pupacila).
Fratele lui, Too era si el preot initiat si avea functia de purtator de cuvant al Marelui Preot.
Intuind pericolul pe care il repezenta Anabela cei doi frati au hotarit sa faca ordine.
Cand au realizat ca nu ii puteau "atinge" direct pentru ca erau protejati de UNU(un nivel de constiinta la care ei nu aveau acces) s-au hotarat sa recurga la marsavii.
Kiss stia ca poporul il iubea pe faraon si pe regina lui. Inca de la venirea printesei au fost luate masuri de discreditare impotriva ei.Vorbea cat putea despre ea spunandu-i Frumoasa printesa STRAINA pentu a sapa in mintea oamenilor ideea ca era o straina si deci nedemna de prea mare incredere.
In timpul acesta Anabela incepea sa se deprinda cu viata egiptenilor, studia tot ce se gasea despre cultura, obiceiurile si credintele lor.
Cei doi soti faceau plimbari lungi, analizau si puneau tara la cale. Pta era determinat sa faca schimbari in religie si in administratie.
El proclama drept zeu suprem si unic al intregului Egipt pe ATON simbolizat de discul solar cu mii de raze care revarsa lumina si caldura, viata si prosperitate asupra tuturor.
Zeul ATON era conceput ca zeitate unica a intregii lumi, creatorul Egiptului dar si al altor tari, o imagine unitara. Faraonul insusi se proclama unicul fiu al zeului ATON taind prin aceasta suprematia castei preotesti si limitandu-le influenta in viata religioasa dar si politica.
Gata cu templele invaluite in mister si in intuneric, cu statuete ascunse in sanctuare si hieroglife ciudate.
ATON este zeul luminii si templele sunt fara acoperis pentru ca razele Discului solar sa inunde viata tuturor fiintelor. Totul este acum la vedere. Oricine este primit, nu exista restrictii in privinta celor care doresc sa imbratiseze noua viata.
Tot mai multi egipteni trec la noua religie care proclama prosperitatea si bucuria momentului prezent.
Cuplul regal imagineaza perechea divina si raspandeste in jur stralucire. Popularitatea lor crestea in ciuda eforturilor preotilor.
Vechile zeitati nu mai sunt recunoscute oficial, temple vechi sunt abandonate si capitala imperiului se muta la Tel-el-Amarna.
In aceasta perioada faraonul isi i-a oficial numele de AKENATON.
Faraonul este Preotul Suprem si noua religie este vie, bazata pe dragostea fata de natura iar zeul solar este forta vitala exprinata prin cantece, dans, voie buna, fructe, vin, flori.
Insusi Pta compune imnuri in care celebreaza zeul solar ca esenta spirituala care intruchipeaza binele,adevarul,fericirea si dragostea. El este Ur Manu, marele vizionar.
Noua religie este diametral opusa religiei traditionale.
Viata cuplului regal la Amarna este infloritoare, adeptii entuziasti traiesc eliberarea din sclavia mentala a preotilor si participa cu insufletire la constructia palatului regal si a noilor temple.
Pretutindeni terase cu flori incanta privirea.
In aceste conditii Marele Preot trebuia sa actioneze. Statul in stat pe care il construise ameninta sa se prabuseasca.
Numarul adeptilor noii religii crestea precum nisipul adus de furtuni rascolind aerul din jurul piramidelor.
Mai mult, aveau si scoli de initiere, doar ca erau bine ascunse.
Acestea ii incurcau teribil planurile Marelui Preot.
Nu mai era suficienta intimidarea, propaganda si discreditarea cuplului regal. Devenisera o forta care nu mai putea fi ignorata.
Acum puterea si prestigiul faronului nu mai depindeau de hachitele si de interesele pecuniare ale Marelui Preot.
Mai mult, Akenaton avea alaturi cea mai frumoasa femeie pe care o vazuse Egiptul. Stralucirea ei il ametea, cu toata impotrivirea de care era in stare.
Si era totusi in stare de ceva fiind initiat de rang inalt. Dar era si barbat, asa ca nu prea avea material sa-l tina precum vroia el.

In aceeasi situatie era si fratele lui Too.
Cupidon se tinea de glume cu ei.
Cei doi se hotarasc sa treaca la fapte.
Planul era sa provoace o falsa revolta intr-o provincie a imperiului si sa-l atraga acolo pe faron sa faca ordine.
Cei din provincia cu pricina aveau ordine clare sa-l omoare pe Pta si sa-i trimita cu mare fast trupul inapoi.
Lucrat ''curat''.
Zis si facut. Pta pleaca si Kiss declara starea de urgenta.
O sechestreaza pe Anabela in palat, chipurile pentru a o proteja de presupusii rebeli.
Marele Destabilizator o anunta apoi pe regina ca sotul ei a fost ucis, fiind sigur de oamenii lui. Si asteapta cadavrul.
Dar in acest timp si Too era ''la datorie''. Indragostit de Anabela si ''atins'' de Legea lui UNU acesta isi saboteaza fratele.
Si el avea oamenii lui, asa ca ii transmite mental unui ''drept vorbitor'' sa-l anunte pe Pta despre lovitura de palat pe care o face Marele Preot si despre faptul ca Anabela este sechestrata.
Ii mai transmite si numele celor care erau la porunca Marelui Preot si il sfatuieste sa plece de acolo.
Akenaton intelege instantaneu ce se intampla si intelege ca trebuie sa paraseasca Egiptul.
Dar Anabela ? Nu putea sa-si paraseasca regina. Mai mult, nu putea sa o parasesca pe femeia iubita in mainile dusmanului. Si totusi numai din afara o mai putea ajuta.
Intre timp nici Anabela si nici Kiss nu stateau ''cu mainile in san''.
Cand a vazut ca nu este lasata sa iasa din apartamentul ei Anabela a intuit ce se intampla.
La usa apartamentului statea de paza cea mai mare dusmanca a ei, o printesa egipteana care era amanta Marelui Preot si care se afla permanent sub puterea lui fiind drogata zilnic cu o potiune pe care o prepara chiar el.
Profitand de asemanarea izbitoare dintre el si Kiss, tanarul Too se indreapta cu pasi siguri de apartamentul Anabelei, se preface ca a uitat sa-i de-a potiunea si ii cere femeii cheia de la apartament dar si o alta cheie, care era pazita cu mare strajnicie: cheia de la bucatarie.
Fara drog gardiana era nauca,nu mai stia ce face. Asa ca executa ce ii cere Too.
Anabela se invartea ca un leu in cusca. Deodata se aude cheia in broasca si apare Too.
In cateva cuvinte acesta ii spune ce s-a intamplat si ii cere sa-l urmeze repede pana nu apare Kiss care va turba cand va afla ca a Pta a fugit.
Anabela realizeaza ca nu are alta sansa si il urmeaza in bucatarie.
Too deschide cu cheia minune usa ferecata a unui cuptor ingust prin care o trimite spunandu-i ca e o iesire sigura intr-o zona unde puterea Marelui Preot este suspendata.
Anabela intra si aude cum se incuie usa in urma ei. Cativa metri se taraste cu greu, in bezna totala. Peretii ingusti si reci ii ranesc trupul si scurma cu unghiile sa poata inainta.
Apoi coridorul incepe sa se largeasca si ea strabate o portiune orizontala si apoi o portiune verticala. Ajunge la o usa inchisa si cu ultimele puteri ciocaneste.
Si, surpriza, cineva deschide usa.
Era Pta, care mentalizase ce s-a petrecut la palat si o astepta.

Zavorasc usa si pornesc amandoi pe un alt coridor.
Erau intr-un subteran supraetajat.
La un anumit loc ii asteaptau doi cai pe care ii incaleca si astfel ajung la capatul tunelului unde intra in"Tara Subterana".
Erau in Capadochia.Aici ii astepta initiatii in Legea lui UNU.
Misiunea lor in Egipt era terminata. Formasera o grupare destul de numeroasa, pregatita sa continue si sa raspandeasca invataturile primite, o grupare de rezistenta instruita pentru vremurile tulburi ce vor avea sa vina.

Asa a parasit elita egipteana tara, lasand-o pe mainile preotilor si atunci a inceput decaderea civilizatiei egiptene.
Anabela si Akenaton au mai stat o vreme in tunelurile subterane ale Capadochiei, pana s-au linistit apele la suprafata si au pus la punct detaliile actiunilor viitoare.
O parte din populatia din orasele suterane a fost interesata de invatatura lor si gruparea condusa de Akenaton si-a inceput sau mai bine zis si-a continuat activitatea.
Ei vor forma ceea ce mai tarziu va fi cunoscut drept gruparea eseniana.
Anabela si-a luat ramas bun de la cel ce i-a fost sot si tovaras o vreme. Au avut momente bune si isi vor pastra amintiri frumoase unul altuia. Firea lor asemanatoare,iubirea lor pentru frumos, nazuinta de armonie si adevar i-a apropiat intr-un mod placut.
Dar Anabela trebuia sa se intoarca in tara ei. Era asteptata sa duca acasa computerul pe care il confiscase de la Marele Preot, masinaria cu ajutorul careia acesta controla si exercita puterea.
Prin acest computer el programa sclavia mintii, supunea fortele telurice, inducea hipnoza colectiva,manipula genetic indivizii,intr-un cuvant FACEA LEGEA.(chivotul legii!!!!)
Aceasta a fost o lovitura mare pentru Marele Destabilizator, atat de mare incat s-a vazut nevoit sa-l inventeze pe Moise si povestea dramatica a exodului evreilor din Egipt pentru a justifica pierderea masinariei.
Dar sa nu uitam ca avem de-a face cu un personaj foarte inteligent.
Dupa plecarea cuplului regal si a adeptilor lor din Egipt, Kiss si-a dat seama ca PROIECTUL EGIPT TREBUIE REEVALUAT.
Asa ca a pregatit viitoarele scenarii, mitul poporului ales si noua religie care sa serveasca interesele castei pe care o instituise.
Urmele trebuiau sterse si personajele mistificate.
Fisura provocata de monoteismul propavaduit de misticul Akenaton nu putea fi ignorata.
Dar putea fi folosita.
.............................................................................................
Dupa multa vreme Ana respira din nou aerul proaspat, racoros sub cerul liber. Noaptea isi intinsese poalele peste oras si linistea era desavarsita. Calul fremata cu narile aburinde si Anabela il mangaie usor pe coama.
Inima ii batea cu putere si toata fiinta ei simtea chemarea pamantului strabun, dorul tainic al inimii revarsa in sangele tanar si fierbinte fiorul dulce de alint. Plutea in galopul calului, in visarea sufletului si nu simtea povara drumului.
Scapase din infern.
Pielea ei era curata, simtea racoarea vantului si arsita soarelui. Scapase de uleiuri si podoabe, de povara convenientelor, de ochii atintiti asupra ei.
Calatorea mai mult noaptea, se hranea cu ierburi si fructe, evita aglomeratia.
Era asteptata acasa si nu putea sa-si permita nici o greseala.
La granita a fost intampinata de un grup de cavaleri sarmati care aveau sarcina sa-i usureze trecerea si sa-i ofere protectie o bucata de drum.
Oboseala drumului lung isi spunea cuvantul dar avantul inimii crestea. Era acasa dupa multa vreme.
Respira cu nesat, ii lipsise aerul. Si culorile. Maretia muntilor si freamatul codrilor. Plinatatea vietii care era aici, la gura raiului.
In Tara Luanei a poposit la niste vechi cunostinte care au primit-o cu bunavointa. Chiar prea multa bunavointa.
Si-a tras sufletul si in ciuda insistentelor gazdei de a mai ramane Ana a hotarat sa nu zaboveasca. Stia ca raul nu doarme niciodata si intunericul este inselator.
Frumusetea si energia locului iti taia respiratia. Plutea izul tainic al lumilor nevazute. Era un loc de poveste dar si un centru strategic important.
Venerabilul comantant si fiica lui aveau aici o misiune grea.Si foarte importanta.
Ana si-a luat ramas bun cand zorile isi tremurau inca pleoapele.
Dar nu aveau de gand s-o lase sa plece singura. Tanarul print agatars pe care Ana il cunostea din copilarie si care era acum sotul Luanei era determinat s-o insoteasca pana la Centru.
Ceva in privirea lui ii strangea sufletul Anei.
Ar fi preferat sa plece singura dar nu putea refuza protectia care ii era oferita cu atata insistenta. Asa ca au plecat impreuna insotiti de privirea tulburata a Luanei.

Restul drumului prin tinuturile atat de dragi inimii ei a fost pentru Ana ca un balsam care ii ostoia ranile.
Fantoma cumplita a Egiptului si a Marelui Preot se descompunea in limpezimea izvoarelor din care parca nu se mai satura sa bea.
La locul stabilit ii asteau cavalerii initiati trimisi de MOS sa o intampine.
Escortata astfel, Ana a intrat in Munte si s-a pregatit pentru intalnirea cu Mosul.
Computerul adus din Egipt era acum acasa. Misiune fususe indeplinita.
Ana era multumita dar se pregatea pentru raportul amanuntit pe care trebuia sa-l prezinte MOSULUI.
Intalnirile acestea nu erau niciodata lesnicioase. SE AFLAU IN PLIN RAZBOI SI EGIPTUL FUSESE DOAR O SCENA DIN TEATRUL DE LUPTE DINTRE INTUNERIC SI FALSA LUMINA(LUMINA LUCIFERICA)
Era infinit de bine acasa.
Bucuria Anei a fost umbrita doar de vestea plecarii iubitului ei. Cu inima istovita de tulburare, Radu plecase in alte lumi.

Ceasul intalnirii cu MOSUL avea pentru Ana o solemnitate aparte.
Pasi sprintena in sala austera unde parea ca timpul nu exista, doar viata pulseaza ritmic si etern din ea insasi.
Prezenta Mosului o invaluia intr-o caldura binefacatoare, ca o mangaiere a fiintei si Ana isi simtea sufletul zburand prin ape cristaline, rostogolindu-se in imbratisarea infintului.
- Bine ai venit acasa, copila draga.Ti-am simtit lipsa aici dar sunt multumit ca ai dus treaba la bun sfarsit.Peste asteptari chiar.

Mosul isi ingadui un zambet sugubat.Zambet cu ochii ca un copil, zambea cu toata fiinta lui.
- As vrea sa-mi povestesti cum a ajuns pe mana ta computerul Marelui Preot. E o masinarie a puterii,diabolica si perversa care intrece orice inchipuire a mintii omenesti.
Ana isi aminti vorbele pe care Mosul i le-a spus la plecarea in Egipt.
''Esti curajoasa si inteleapta, copila mea. Dar frumusetea ta, stralucirea si dulceata chipului tau s-ar putea sa-ti fie foarte folositoare de aceasta data''
- A fost asa cum mi-ai spus, MOS. Frumusetea m-a servit foarte bine intr-o lume a barbatilor. Fratele Marelui Preot, care era preot initiat si el si tragea sforile cot la cot cu fratele sau a fost sensibilizat de frumusetea mea si m-a ajutat sa ma salvez. Mai mult, el mi-a dat computerul inainte de a incuia usa cuptorului in urma mea. Masinaria era intotdeuna pazita de Kiss si incercarile de a o lua nu au avut sorti de izbanda.
Si Ana ii povesti toata istoria incepand cu plecarea spre Egipt si pana la intrarea in Munte.

Vorbele Anei asterneau umbre de tristete pe chipul fara varsta al Mosului.Ochii ii scaparau a cremene si vocea ii deveni grava.
-Vezi tu, fata mea, vremurile se tulbura tot mai tare. Sporeste dorinta de putere in lume, se intinde ca o molima.Umbra raului isi intinde aripa peste toate tinuturile, peste toate neamurile si nici pe noi nu ne va ocoli.
UNU vegeaza asupra noasta si a vegheat asupra ta tot timpul. Au inceput sa apara probleme si in centrele noastre.

Dorinta de marire si setea de putere sapa in interior si cauta sa scindeze unitatea fiintei.
Ana asculta tacuta si simtea cum sufletul i se strange. Vazuse cu ochii ei, simtise mirosul de putregai al molimei.
Mosul o privi o clipa in ochii si apoi continua:
-Am informatii ca plecarea ta cu computerul din Egipt a declansat o furtuna teribila. Kiss a dat ordin sa fii prinsa si cu orice pret, prin orice mijloace sa fie recuperat computerul. Are spioni si pioni peste tot, dupa cum stii e maestru in diabolism.
Tanarul care te-a insotit din Tara Luanei este unul dintre ei. Intentiile lui erau diametral opuse de ceea ce sustinea.
Comandantul ANA, tatal Luanei a atentionat acum ceva vreme asupra lui.
Ai fost ghidata si protejata de mine cu Lumina Unicului tot drumul.
Ana intelegea acum foarte bine stangerea de suflet din Tara Luanei.
Prin urmare tanarul print tradase si pe luciferini, era prins de intuneric acum.
-A fost expediat acasa la el, rasunse MOS intrebarii nerostite.
Lucrurile se complicasera mai mult decat isi inchipuise Ana.Tristetea de pe chipul Mosului spunea mai mult decat o mie de cuvinte.
- Luciferienii si adeptii lor cred ca vor putea sa elibereze omenirea din intuneric prin politica pasilor marunti. Folosind metoda treptelor de lumina,folosind ecuatii partiale.
Intentia lor nu e rea in esenta dar se vor faramita si autoconsuma in timp. Valentele necesare unui astfel de proces le are doar LUMINA UNICULUI CREATOR.
Pamantul va fi scena acestei lupte surde pentru multa vreme.Se vor urmarii si se vor trada unii pe altii, incheie cu amaraciune MOS si se ridica.
Ana intelese ca intalnirea s-a terminat. Simtea o durere surda, naucitoare in toata fiinta ei.Orice vorba era de acum de prisos.
MOS o imbratisa parinteste. Doar unul era MOS. Doar el gasea vorbe si alinare pentru toti. Fara gluma, te ridica si din moarte daca trebuia.
-Vitejii acestui neam vom sta intotdeauna cu fruntea sus! Oriunde va fi sa fie pentru noi! Cu fruntea sus si cu inima vie!

Vom rezista pana la capat, asa ca pregatete-te copila!
P.S.
- In momentul prezent energia care il anima pe Kiss nu mai exista, a fost RESORBITA DE CREATOR. Momentan asta e singura veste cu adevarat buna.
- Persoanele din fotografii nu au nici o legatura cu textul.