Ordo Bucintoro de Anonim publicat la 06.07.2015
Ordo Bucintoro
Exista o anumita societate secreta pozitiva care a avut un impact urias asupra destinului acestei planete, deoarece a creat un curent energetic care este in legatura directa cu actuala explorare a spatiului si care va duce, inevitabil, la Primul Contact.
Aceasta societate secreta a fost fondata in anul 1510, la Venetia, de catre Dogele venetian Leonardo Loredan, un membru al uneia dintre cele mai importante familii ale Nobilimii Albe din Venetia.
La acea vreme, el a fost una dintre persoanele cele mai dezvoltate spiritual, din vest, iar acum este o fiinta ascensionata; a nu se confunda cu Paolo Veronese, care este cunoscut ca Maestrul Venetian.

Societatea secreta a fost numita, mai apoi, "Causa Nostra" ("Cauza Noastra") si este acum cunoscuta ca "Ordo Bucintoro".
Numele Bucintoro isi are originea intr-o veche legenda venetiana: a fost odata o nava aurie minunata care l-a condus pe faimosul doge in cer. Acum, putem descrie cu usurinta acea nava ca fiind o nava a Ascensiunii, iar procesul ca o teleportare printr-un fascicol luminos.
Bucintoro a fost numele oficial al Statului Barge al Venetiei si numele de cod secret al navei-mama a Confederatiei Galactice.
in 1516, Julietta Montefeltro, o initiata a "ORDINULUI STELEI", s-a alaturat "Ordo Bucintoro". Ea a fost preoteasa a Zeitei Venus.
Zeita Venus este patroana Venetiei, Venetia fiind unul din principalele vortexuri planetare ale Zeitei.
Ca initiat al "Ordinului Stelei", Julietta a cunoscut secretul nemuririi si al Ascensiunii, comunicând aceasta catre "Ordo Bucintoro", concepând o doctrina oculta numita "Spiritus Eros" ("Spiritul Zeului Amor"-ului), care include sacralitatea camerei nuptiale si alte Mistere ale Zeitei.
Scopul "Ordo Bucintoro" a fost sa pregateasca omenirea pentru Noua Era, care se astepta, pe atunci, ca sa soseasca in jurul anului 2000.
inca de pe atunci se vizualiza suveranitatea umanitatii, eliberata de influenta Bisericii, precum si oamenii care isi determinau propriul destin, fiind apreciati in functie de meritele lor, si nu prin linia de sânge.
Un nou sistem financiar a fost planuit, sistem care interzicea dobânda si prevenea folosirea eronata si goana dupa adunarea averilor.
Membri ai Ordo Bucintoro au planuit cu grija incarnarile lor in fereastra de timp de 500 de ani pâna in anul 2000, pentru a pregati Planeta pentru sosirea Noii Ere.
Ei erau in posesia GARIL-ului, "PIATRA ALBA" a "Sfântului GRAAL" !

Saint Germain, Cagliostro si Casanova au fost toti initiati in "Ordo Bucintoro", in Venetia.
Casanova a devenit un preot al Venus
. Cagliostro a devenit un preot al Isis si a creat "MISRAIM", un sistem masonic care a incercat sa reinnoiasca misterele lui ISIS, dupa mai bine de 2000 de ani de dormitare.
Din pacate, majoritatea lojelor masonice "Misraim" au fost infiltrate aproape imediat de catre Iezuiti si folosite eronat de Noblimea Neagra Italiana, pentru scopurile lor.
Dupa caderea Republicii Venetiene, forma externa a "Ordo Bucintoro" a fost dizolvata si o anumita loja pozitiva "Misraim", din Venetia, i-a luat locul.
Prezenta oculta a "Ordo Bucintoro" a avut o mare influenta in evenimentele planetare si a fost de mare inspiratie pentru oamenii din spatele scenei, pentru "a atinge stelele" si a dezvolta programul spatial.
Din pacate, acest program a fost manipulat de catre Archoni si de Grupul Chimera, prin Societatile "Vril" si "Thule".
Otto Skorzeny, un membru al Societatii "Thule", a incercat sa re-creeze "Ordo Bucintoro" si sa il foloseasca distorsionat, in scopuri negative, prin membrul Nobilimii Negre, Junio Valerio Borghese, redenumindu-l "Order Palazzo Stern" ("Ordinul Palatului Stern").
Incercarile sale nu au avut succes.