Spargatorii de coduri de Anonim publicat la 17.07.2015
Spargatorii de coduri
cake toppers supplier wedding cake toppers
Cu totii am avut multe vieti in care ne-am dezvaluit adevaratul nostru sine, motiv pentru care am fost pedepsiti si/sau ucisi. Asa ca avem acest pazitor patru dimensional care ne spune fii atent, fii atent. Amintiti-va cind s-a intimplat acest lucru, amintiti-va cind s-a intimplat asta.
Trebuie sa strapungem prin acea frica necunoscuta care ne opreste atunci cind incepem sa ne miscam in acest teritoriu, ni se pare nou si virgin. Este virgin pentru noi, dar noi am fost in aceste frecvente mai joase pentru atit de multe incarnari incit ne simtim ca si cind ne-am duce intr-un loc nou in loc sa recunoastem in mod constient ca de fapt ne intoarcem la locul din care provenim.

Din fericire, sunt multe schimbari care au loc in constiinta noastra patru dimensionala, in aura noastra, in acea interfata dintre viata noastra trei dimensionala si viata noastra cinci dimensionala.
Si aceste schimbari lucreaza la nivel inconstient cu creierul nostru pentru a ne adapta treptat la frecventele mai inalte ale perceptiei.
Cind suntem in dimensiunea a treia suntem pur si simplu instruiti sa ne negam perceptiile sinelui nostru mai inalt. Daca ne-am fi vazut sinele mai inalt sau i-am fi vorbit sinelui nostru mai inalt, am fi fost vazuti drept nebuni, psihotici sau ar fi fost ceva in neregula cu noi.
Aceasta este vechea programare care ne protejeaza din cauza celorlaltor vieti ale noastre in care ne-am manifestat ca sinele nostru si consecintele au fost foarte grave. Iar aceste consecinte au lasat o cicatrice in constiinta noastra si este nevoie sa intram in acea cicatrice si sa spunem ”este totul in regula acum.
Dar noi nu prea stim ca este in regula pentru ca exista o amenintare de razboi aici si alta acolo. http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/
Cu alte cuvinte, intrind intunericul, am coborit vertiginos doua planuri, ca mai apoi sa vina luciferienii, sa se instaleze in dimensiunea a patra, pe care AU TRANSFORMAT-O in depozit al lor si intr-un sanatoriu al traumatizatilor paminteni, sanatoriu numit RAI sau Paradis sau cum vreti, unde incercau sa-i ajute pe traumatizati sa uite ce le facea intunericul si sa prinda curaj pentru o noua intrupare.
Nu exista alta sansa. De aici vine vorba ca suferinta si rabdarea te duc in rai, daca "nu tii minte raul".
Dimensiunea a patra are o vibratie mai mare si daca nu te purificai putin de ura si frica nu puteai merge nici macar in raiul luciferian.
Luciferienii au facut si diverse scoli pe Terra, in scopul mentinerii constientei raiului, voind ca, pe rind, sa scoata omenirea de sub puterea intunericului, sa-l alunge de pe planeta si omenirea sa intre din robia intunericului in "stralucirea" falsei lumini. Toate scolile initiatice facute de luciferieni au fost infestate de "negri", masoneriile de tot felul si mult discutata cabala fiind unele dintre acestea.
Cabala incepe sa se diminueze. Au pierdut si incep sa fie dusi intr-o alta realitate, probabil in dimensiunea a patra de jos, in care energia emisa devine instantaneu energia primita.
Pentru ca ei rezoneaza la o frecventa atit de joasa atunci cind au emis un cimp de energie, in momentul acela s-a intors la ei. Din cauza existentei timpului, ei nu si-au dat seama ca acesta este o consecinta a comportamentului lor.
Asa ca nu au invatat. Nu este ca si cum ar fi pedepsiti pentru ca pedeapsa nu este o componenta a realitatii cinci dimensionale.

Dar Pamintul a fost menit sa fie o planeta a liberului arbitru. Pamintul a fost menit sa fie o planeta a cauzei si efectului astfel incit am putut invata sa ascensionam descoperind ca energia pe care o emitem este energia care se intoarce la noi.
De asemenea, atunci cind ne expansionam constiinta, energia se intoarce inapoi la noi din ce in ce mai repede, astfel incit putem invata din ce in ce mai repede.
Si aceia dintre noi care ne-am trezit la sinele nostru mai inalt, atunci cind emitem un gind acesta se manifesta aproape instantaneu.
Daca emitem un gind si ne mai punem si emotiile in acel gind, atunci noi creem o forma gind care vine in manifestare foarte repede. Acesta este motivul pentru care trebuie sa fim foarte atenti la gindurile pe care le cuplam cu emotiile noastre.
Daca avem un gind de frica, trebuie sa-l iubim in mod neconditionat si sa-l ardem cu Focul Violet. Apoi sa inlocuim acel gind negativ cu un gind pozitiv si sa conectam acel gind pozitiv cu Iubirea Neconditionata si cu Focul Violet. In acest fel, acel gind pozitiv va crea o forma gind de transmutare sigura si iubitoare.
Pe masura ce continuam acest proces ceea ce se petrece este ca incepem sa percepem in mod constient matricea 3D care este in jurul nostru.
Incepem sa vedem prin matrice si sa percepem frinturi din realitati care nu sunt incorsetate de matricea 3D.
Matricea 3D este ca un filtru de energie bogat ornamentat. Cind ne incarnam in matricea trei dimensionala a Gaiei, suntem limitati la perceptiile celei de-a treia dimensiuni.
Cind mergem la culcare sau cind meditam ne expansionam constiinta dincolo de matricea 3D. Apoi incepem sa ne amintim celelalte realitati ale noastre aflate in diferite zone de timp pe Pamint si/sau expresiile mai inalt dimensionale ale sinelui aflate pe nava sau in lumile mai inalt dimensionale.

Din nefericire, cind ne deschidem ochii si ne intoarcem la treaba noastra cea de toate zilele, creierul nostru 3D preia conducerea si inchide aceste perceptii mai inalte. Creierul nostru 3D ne spune ca suntem intr-un corp fizic si ca lumea fizica este reala.
Tot ceea ce nu face parte din lumea fizica nu este real. Daca credem acest lucru, daca credem ca NUMAI lumea fizica este reala si ca tot ceea ce este in afara lumii fizice nu este real, atunci suntem pur si simplu indoctrinati sa raminem in pachetul strins al Matricii 3D.
Multi dintre noi au inceput sa se deconecteze de la aceasta matrice. Cind eram tineri am crezut ce ni s-a spus.
Am facut ceea ce ei ne-au spus pentru ca am vrut sa fim oameni cum-se-cade. Dar era acolo si vocea noastra interioara. Acum, dupa atit de multa vreme in care a trebuit sa pastram secretul despre acea voce interioara, pentru ca daca am fi spus cuiva despre ea ar fi fost prea ciudat, ar fi fost prea nebunesc, ceva ar fi fost in neregula cu noi si am fi fost judecati. Asa ca am facut ceea ce societatea s-a asteptat de la noi.
Apoi am ajuns sa fim atit de ocupati cu munca si cu slujba noastra si cu familiile noastre, incit ne-am inchis vocea interioara.
Dar cind am inchis-o, am inceput sa ne simtim atit de singuri.
Nu stiam pentru ce am devenit atit de singuri.
Nu stiam ce am inchis, dar stiam ca ceva lipseste.
Da, bine, este timpul sa ne intoarcem din nou la treaba.
Este timpul sa avem grija de copii timpul sa, timpul sa, timpul sa ....
In cele din urma am aflat ca, daca am fi ascultat aceasta voce interioara, lucrurile ar fi inceput sa se schimbe in vietile noastre.
Vocea interioara ar fi continuat sa ne spuna, corpul nostru ar fi continuat sa simta ca ceva special se petrece. Ceva ce chiar ne dorim sa se petreaca in realitatea noastra.
Dar daca nu ne ascultam vocea interioara, si ascultam doar vocea exterioara, atunci acel ceva nu este perceptibil.
Nu este perceptibil pentru ca vocea exterioara spune ”Asta este real. Ceea ce auzi in interiorul tau nu este real. Ceea ce auzi in exterior, ceea ce auzi la televizor, ceea ce auzi de la ceilalti oameni, este real.

A fost necesar sa ne asumam riscul de a asculta, nu ceea ce ne speria, ci sa ascultam ceea ce ne facea sa ne simtim bine. Ne-am dat seama ca ceea ce ne speria era in afara noastra si ceea ce ne facea sa ne simtim iubiti si iubitori, era in interiorul nostru.
Existau si in interiorul nostru emotii, emotii bazate pe frica care "au tulburat supa", ca sa spunem asa. Aceste emotii ne-au facut sa ne miram chiar mai mult, ”Poate fi real acest lucru?
S-ar putea ca ceea ce simt in mine sa fie posibil real?
Oh, sper ca este. Sper ca este real. Vreau mai mult ca orice sa fie real. Dar poate ca am innebunit.�
La urma urmei, am fost invatati ca ascultarea vocii noastre interioare nu este reala.
Asa ca, a fost necesar sa ne intoarcem impotriva a ceea ce am fost invatati, a trebuit sa ne dam seama ca avem nevoie sa ne ascultam vocea interioara. Da, in primul si in primul rind a fost necesar sa ne ascultam vocea interioara pentru ca ea era propriul nostru SINE Multidimensional.
Aceia dintre noi care s-au trezit, aceia dintre noi care au indraznit sa-si asculte vocea interioara si au urmat instructiunile pe care le-au simtit in interior sunt ”spargatorii de coduri�.
Noi am spart codul spalarii creierului legat de cine ar trebui sa fim si ce ar trebui sa facem.
Am spart codul indoctrinarii tridimensionale.
Atunci cind am spart acest cod, ne-am gasit si curajul de a ne putea trai acest curaj. Prin acest curaj incepem sa ne amintim cine suntem cu adevarat si de ce ne-am luat acest corp.
Pe masura ce avansam in deplina noastra constientizare, este important sa ne intoarcem prin diferitele etape ale vietii noastre pentru ca sunt unele parti componente ale sinelui nostru care s-au pierdut in graba, agitatia, munca si frica vietii noastre trei dimensionale.
Aceste faze sunt
1. Fecioara/Razboinicul, de pe la inceputul virstei de douazeci de ani pina cind devenim parinti si/sau adulti mai responsabili.
2. Apoi devenim Mame si Tati.
3. Apoi intram in cea de-a treia etapa care este de Mentor pentru femei si de Intelept pentru barbati.
Acestea sunt cele trei faze ale vietii noastre, si sunt mai multe faze mici intre acestea, dar credeti-ma, daca sunteti la douazeci de ani si credeti ca ati experimentat etapa de Mentor, va inselati, este total diferit atunci cind ajungeti la virsta de saizeci.
Am sa vorbesc putin de aceste trei faze.
In prima faza care este faza Fecioarei/Razboinicului, dupa cum am scris despre acest lucru cu mult timp in urma, Fecioara a fost intotdeauna femininul si Razboinicul a fost intotdeauna masculinul.
Dar acest lucru nu este neaparat adevarat acum pentru ca sunt multe femei razboinice si barbati care au abilitatea de a avea talente feminine, si care au fost cindva judecate drept o sarcina feminina.
Puteti vedea acum cit de important este acest lucru pentru ca polaritatile incep sa se inchida.
Cind eu am fost crescuta in anii 1950, fetele puteau purta numai fuste. A trebuit sa purtam corset si ciorapi de nylon oricit de tinere am fi fost.
Baietii nu puteau sa poarte lucruri colorate pentru ca nu era masculin. Ei puteau purta gri, maro si albastru.
Rolurile fetelor si baietilor erau foarte clar definite si era diferenta intre ele. Ceea ce se petrece acum este ca acea diferenta se diminueaza.
Noi nu stiam acest lucru atunci cind aveam douazeci de ani. Prin urmare, anumite convingeri de baza au inceput sa se consolideze in noi. Erau convingeri care spuneau ”Oh, nu pot face asta.�
Asa ca pe masura ce ne intoarcem la acea faza de Fecioara ne vom uita la acele convingeri de baza pe care le-am acumulat si le vom elibera si-i vom spune acelei parti componente a sinelui nostru ca, ”Da, poti. Poti sa faci orice vrei sa faci. Acum esti o persoana multi-dimensionala si ai libertatea pe care nu ai avut-o in acea perioada din realitatea ta.�
Ne putem uita la cei care sunt acum in acea faza a virstei de douazeci de ani. Ei sunt foarte diferiti fata de adulti, si sunt conducatori in felul lor. Prin urmare, aceia dintre noi care au trecut prin acea faza ne putem intoarce in urma si sa aflam ca si noi am fost intotdeauna conducatori doar ca, probabil, am exprimat-o in liniste fiecare in felul nostru.
Am fost atit de onorata sa fiu in viata in timpul acestor Spargatori de Coduri. Este necesar sa ne intoarcem si sa re-gasim acel sentiment minunat de libertate pe care l-am avut in acele momente
Apoi, ceea ce s-a intimplat a fost ca au venit anii 1980 si fiecare a trebuit sa-si gaseasca un loc de munca si sa-si creasca copiii, si indoctrinarea a inceput. Spalarea creierului a fost accelerata.
In acesti ani 1980 a fost o mare spalare a creierului. Prin urmare, este nevoie sa ne intoarcem inapoi si sa spargem acele coduri vechi si sa descoperim ce am invatat in decursul anilor 1980.
Acum, cind ne uitam la anii 1990 si mai incolo, la inceputul anilor 2000 si la 9/11, aceasta a fost o perioada terifianta.
Acesta a fost un timp care a fost destinat sa fie al celui de-al treilea razboi mondial.
Dar pentru ca atit de multi dintre noi care au venit de timpuriu, au venit si si-au luat trupuri, noi am luat fragmente din minunatul nostru sine multidimensional si am intrat in acel interval de timp doar pentru a pune razboiul la stilpul infamiei.
Noi am spart indoctrinarea si ne-am crescut copiii sa rupa acea indoctrinare. Prin urmare, noi am fost capabili sa nu avem acel al treilea razboi mondial care era sa fie inceput in 9/11.
Ar trebui sa ne batem pe umar cu totii pentru ca am iesit din acea posibila realitate si am spus ”Oh, nu, eu nu voi participa la realitatea unui razboi mondial. Nu voi face asta!!�
Am pasit afara din acea realitate si ne-am luat copiii si prietenii cu noi. Atunci am inceput sa ne dam seama pentru prima data ca am putea crea o alta realitate.
Daca aceasta realitate colectiva particulara nu este alegerea mea, imi dau seama acum ca aceasta este o lume multidimensionala si ca exista multe realitati pe care le pot alege.
Aleg sa nu particip la o realitate in care exista acest razboi. Este foarte important sa pastram in constiinta noastra acum acest lucru.
Putem decreta:
”Refuz sa particip la o realitate bazata pe frica, razboi si negativitate.�
”Aleg acum sa traiesc intr-o realitate bazata pe Iubirea Neconditionata.�
”Aleg sa ma alatur acestui frumos proces de transmutare in adevaratul nostru Corp de Lumina cinci dimensional si in Corpul de Lumina planetar.�
Putem face aceasta alegere, si ne putem aminti ca facem aceasta alegere. Alegind ca creem acea realitate, este necesar ca noi sa FIM realitatea noastra, si apoi ne mutam in etapa Mama si Tata.

Noi suntem Mamele si Tatii indiferent de care este virsta noastra cronologica. Noi suntem Mamele si Tatii aceste Noi Ere. Mamele si Tatii isi asuma responsabilitatea pentru copiii lor, au grija de copiii lor, isi educa copiii si ii invata sa fie adulti responsabili si iubitori. Prin urmare, intr-un mod iubitor avem grija si ii ajutam pe cei care inca nu si-au amintit cine sunt ei cu adevarat.
Pentru a recunoaste pe deplin modul in care putem sa-i ajutam pe acesti oameni este necesar sa ne mutam in urmatoarea faza.
Urmatoarea faza este Mentori si Intelepti. In aceasta faza Mentor/Întelept in mod voit si deschis devenim conducatorii.
Odata ce am progresat din stadiul in care am fost tineri si am inceput sa ne recunoastem sinele, intram in a doua faza de Mame si Tati, fie ca am dat sau nu nastere la copii, pentru ca noi toti i-am dat nastere acestei noi planete. Apoi intram in faza de Mentor, Intelept pentru a ne asuma pe deplin responsabilitatea pentru tot ceea ce am invatat. Din fericire, noi ne-am oferit voluntar sa fim reprezentantii Gaiei.

Noi suntem aici nu numai pentru a ne recunoaste propriile noastre puteri si a ne orchestra propria noastra Ascensiune. Suntem aici pentru a ne alinia cu minunata putere a Gaiei si cu minunata putere a miezului Ei unde Lemurienii, Arcturienii, si toate acele minunate fiinte ascensionate sunt TOATE pregatite, dornice si ne ghideaza in fiecare moment al ACUM-ului. Arcturienii sunt acolo, Pleiadeenii sunt acolo, Siriusienii sunt acolo, Andromedanii sunt acolo. Prin urmare, nu suntem singuri.
Este nevoie ca doar sa ne expansionam perceptiile in cea de-a cincea dimensiune si vom crede acest lucru pentru ca il vom percepe. Daca il putem crede, il putem percepe si daca il putem percepe, il putem crede.
Intram ACUM in acel ciclu al credintei si perceptiei. Cu toate acestea, marea provocare de a fi in corpul nostru trei dimensional si viata noastra trei dimensionala poate uneori sa ne doboare. Cind se intimpla acest lucru, ceea ce este nevoie sa facem este sa intram in ”Centrele Frecventei de Re-calibrare.�