Data Titlul Articolului Autor Continut
24.06.2009 Prima initiere de Samuel Sagan Intr-o zi, la intoarcerea dintr-o calatorie in afara tinutului Eisraimului, Gervin m-a chemat in camera de aqamarin. Ca de obicei, el a inceput prin rugaciunile
25.04.2009 Legea lui Melchisedek de Samuel Sagan Nu dupa mult timp de la sosirea mea la Eisraim a venit echinoctiul de primavara, momentul celebrarii timpurii a Legii lui Melchisedek. Cu cateva zile inainte de echinoctiu au inceput sa soseasca la templu delegatii de preoti si demnitari din toate castele.
05.09.2008 In templul din Eisraim de Samuel Sagan Peretii exteriori ai capelelor nu erau diferiti de cei ai cladirilor normale. Doar ca luminau pal in timpul zilei si deveneu intunecoase noaptea. Dar, in interiorul capelelor, peretii vii erau facuti dintr-o plasa cum nu mai vazusem niciodata.
04.09.2008 Clipa Cosmica de Samuel Sagan Chiar atunci cand ma pregateam sa bat la usa, el a deschis-o. De fiecare data era doar o coincidenta? Ma intrebam asta. Dar erau probleme mai urgente de discutat. Dupa un salut legal, am inceput imediat: „Maestre Gervin...”.
02.04.2008 Fericitii adormiti de Samuel Sagan Am crescut in Lege. Orizonturile mele erau insotite de o fericire graduala. Legea lui Melchisedek nu era bazata pe restrictii. Nu exista o lista lunga cu ceea ce aveai voie sa faci si ceea ce nu, sau cu pedepsele ce se aplicau celor ce nu o respectau. Era exact opusul.
19.01.2008 Mitul Creatiei de Samuel Sagan Nu vazu decat intuneric, Era inconjurat de intuneric, Asa cum era la Inceput, Pe cand Creatia nu incepuse inca, Si Timpul nu-si incepuse Trecerea...Nu exista stanga sau dreapta, nici sus ori jos, Nici moarte sau nemurire.